Rouwvervoer

Rouwvervoer

De overledene moet soms op verschillende momenten worden vervoerd, worden overgebracht, bijvoorbeeld van het ziekenhuis naar het adres van opbaring. Voor de overbrengingen schakelen wij een professioneel team in dat beschikt over een rouwauto waarin de overledene met respect en met zorgvuldigheid wordt vervoerd. Zij zijn vakkundig en kunnen de overledene indien nodig de trappen op en af tillen. Dit gebeurt vaak een brancard.

Het vervoer op de dag van de uitvaart noemen we staatievervoer en vaak wordt de klassieke rouwauto hiervoor gebruikt. Meestal in de kleuren grijs of zwart, maar ook wit, rood, blauw en zelfs roze behoren tot de mogelijkheden.

Er zijn meer mogelijkheden als vervoer op de dag van de uitvaart, zoals de uitvaartbus, de uitvaartboot, de uitvaarttruck, de rouwkoets of de uitvaartbakfiets. Ook uw eigen vervoer kan worden gebruikt. Zo kan het vervoermiddel waarin de overledene altijd zelf heeft gereden een mooi eerbetoon zijn.

Van Der Lans & Busscher Staatievervoer

Wij werken met Van Der Lans & Busscher Staatievervoer.

Voor zowel traditioneel, modern en alternatieve rouwvervoer, passend bij uw wensen.

Bezoek de website

Mogelijkheden staatievervoer

Uitvaartbus

Bezoek de website

Haasnoot koetsen

Bezoek de website

Uitvaartmotor

Bezoek de website

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.