06 38 00 39 79

Bel Dian 24 uur per dag bij overlijden

Over Aurelia

Betrokken en vertrouwd; wij begeleiden nabestaanden stap voor stap in het maken van keuzes. Het is onze kracht om mee te bewegen en bieden een leidraad. Met aandacht, tijd en zorg creëren we met elkaar een passend afscheid waar u later met warme gevoelens op terugkijkt.
Dian Labrujère Aurelia Uitvaartbegeleiding uitvaartzorg begrafenisondernemer
begrafenis katwijk drager

Uw uitvaartbegeleider Dian Labrujère

Dat afscheid nemen moeilijk is, weet ik uit eigen ervaring. Na de dood van twee dierbaren besloot ik een carrièreswitch te maken van de kinderopvang naar de uitvaartbranche. Ik heb mijn opleiding in 2017 afgerond en met de nodige levens- en werkervaring ben ik in staat om aandacht als meest oprechte geschenk te kunnen en mogen geven. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit mijn hart.

Betekenis Aurelia

De naam Aurelia slaat op een denkbeeldige planeet die niet roteert. De ene zijde is daarom altijd in het donker gehuld, de andere altijd in het licht. Het dualisme van ons leven. Zonder voorspoed geen tegenslag, zonder eb geen vloed en zonder leven geen dood. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

“Een mooi afscheid is de eerste stap in de rouwverwerking”