Over Aurelia

Over Aurelia

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn, verbinding te maken en ruimte te geven voor eigenheid. Het is onze kracht om met nabestaanden mee te bewegen en ze een leidraad te geven in een emotionele en soms hectische periode na het overlijden van een dierbare. Vanuit die gedachte handelen wij in Aurelia uitvaartbegeleiding.

Wie zijn wij:

Dian Labrujère is de uitvaartbegeleider binnen Aurelia Uitvaartbegeleiding, maar met alle disciplines vormen wij een hecht team. Denk aan het verzorgingsteam, de chauffeurs van de rouwauto, de assistenten bij de uitvaart en alle medewerkers van de verschillende locaties. Wij werken nauw samen, overleggen met elkaar en zijn flexibel in de dienstverlening. Zo leveren wij maatwerk en wordt het afscheid van uw dierbare een persoonlijke afscheid passend bij de wensen van de overledene en u als nabestaanden. Omdat elke uitvaart uniek is.

 • Ons verzorgingsteam is Overledene Zorg Randstad.
 • De uitvaartassistente is Henrique van der Star
 • Onze chauffeurs zijn van Van Der Lans & busscher staatsievervoer
 • En alle fijne medewerkers van de verschillende locaties.

Wij hebben een nauwe samenwerking met Keur en Keur overlijdenszorg in Woubrugge. Zo kunnen we elkaar ondersteunen daar waar nodig en kunnen we de families altijd bijstaan. Dennis van Keur en Keur overlijdenszorg zal binnen onze organisatie uitvaarten volledig begeleiden bij afwezigheid van Dian of in drukke tijden.

Waarom de naam Aurelia

De naam Aurelia slaat op een denkbeeldige planeet die niet roteert. De ene zijde is daarom altijd in het licht gehuld, de andere altijd in het donker. Voor mij geeft dit het dualisme ons leven weer. Zonder voorspoed geen tegenslag, zonder eb geen vloed en zonder leven geen dood. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

Een passend afscheid is een nieuw begin

Dat afscheid nemen moeilijk is, weet ik uit eigen ervaring. Na de dood van twee dierbaren besloot ik een carrièreswitch te maken van de kinderopvang naar de uitvaartbranche om anderen te helpen in hun rouwproces. Met aandacht, tijd en zorg creëren we stap voor stap een passend afscheid waar u later met warme gevoelens op terugkijkt. Geen uitvaart is hetzelfde en ik geef elk afscheid de oprechte aandacht die het verdient.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

  Wist u dat u:

  niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

  Wist u dat:

  wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.