06 38 00 39 79

Bel Dian 24 uur per dag bij overlijden

Cremeren

rouwauto bij crematorium Leiden afscheid uitvaart crematie

Crematie

U bent vrij in het kiezen van de locatie waar de crematie zal plaatsvinden. Vaak kiest men een crematorium in de regio of plaats van herkomst. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor de as bestemming, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij kunnen u hierin adviseren en van informatie voorzien, zodat u de keuze kunt maken die bij u past.

Mogelijkheden crematoriums

Soorten crematoriums

U kunt gebruikmaken van:

  • Familiekamers
  • Aula’s
  • Koffiekamers.

De meeste aula’s beschikken over grote beeldschermen waarop de plechtigheid en/of beeldmateriaal vertoond kan worden. U kunt kiezen voor een livestream van de afscheidsplechtigheid.

Info crematoriums

Bij veel crematoriums is het mogelijk om na de afscheidsplechtigheid als familie mee te gaan naar de invoer van de kist. Op de kist komt een vuurvast steentje met een uniek nummer. Deze gaat mee de oven in. Dit steentje zorgt voor de identificatie van de as. De as moet wettelijk een maand in het crematorium bewaard worden. U als nabestaande mag daarna beslissen wat u met de as wilt doen.

Kosten crematie

De kosten van een crematie kunnen erg uiteenlopen afhankelijk van uw keuzes. Over het algemeen is cremeren goedkoper dan begraven. Wij berekenen graag voor u de kosten en zorgen voor een heldere kostenbegroting.
Ik wil meer weten over uitvaartkosten
uitvaart uitvaartzorg Katwijk duinen rouwwagen Aurelia Uitvaartbegeleiding Dian Labrujère
Begrafnisondernemer Katwijk tekent een condoleanceregister bij overlijden
Het tekenen van een condoleanceregister

Wij zijn trots op onze recensies

Bekijk alle recensies
10

Familie v.d. B

Ik kan me geen betere uitvaartbegeleiding voorstellen dan met Dian. Zij heeft rust gebracht en overzicht op een warme en betrokken manier. Ze begrijpt wat ze uit handen kan nemen, maar ook wat ze aan ons als nabestaanden over kan laten. Zij heeft in mij een dierbare plek veroverd in een emotionele tijd. Dank je wel Dian dat je zo begripvol en op elk moment aanwezig was.

10

Familie W.

Wij hebben Dian meegemaakt met ceremonie van mijn moeder en van mijn echtgenoot. Dian is kundig, luistert goed naar wensen familie, komt desgewenst met adviezen of zij voert de wensen van de familie uit. Zij kan ook heel goed “bijzondere” wensen inwilligen. Kist beschilderen, bijzondere privé locatie of standaard, alles is mogelijk. Ze is heel goed bereikbaar en beschikbaar om de hele ceremonie en alles wat daar bij komt kijken nauwgezet en volgens afspraak uit te voeren. Binnen 24 uur ontvang je offerte die helder en duidelijk is. Liefdevol, aandachtig en professioneel. Een grote steun in de verdrietige en hectische dagen na het overlijden. Ook vergeet zij de nazorg niet. Nog een keer, superdank Dian

10

Familie v.D

Geweldige begeleiding in een verdrietige periode. Dian heeft voor ons voor en na het overlijden van mijn man hele goede begeleiding geven, ze bracht rust en overzicht in een hele verdrietige periode . Stap voor stap kwamen we tot een prachtige uitvaart waar we goed op terug kunnen kijken. Alles was bespreekbaar en er werd gekeken naar de mogelijkheden en daar waar nodig weer bijgesteld.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,9

9,8 Trustoo 10 Google 9,9 Klantenvertellen