06 38 00 39 79

Bel Dian 24 uur per dag bij overlijden

Cremeren

Crematie

U bent vrij in het kiezen van de locatie waar de crematie zal plaatsvinden. Vaak kiest men een crematorium in de regio of plaats van herkomst. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor de as bestemming, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij kunnen u hierin adviseren en van informatie voorzien, zodat u de keuze kunt maken die bij u past.

Mogelijkheden crematoriums

Soorten crematoriums

U kunt gebruikmaken van:

  • Familiekamers
  • Aula’s
  • Koffiekamers.

De meeste aula’s beschikken over grote beeldschermen waarop de plechtigheid en/of beeldmateriaal vertoond kan worden. U kunt kiezen voor een livestream van de afscheidsplechtigheid.

Info crematoriums

Bij veel crematoriums is het mogelijk om na de afscheidsplechtigheid als familie mee te gaan naar de invoer van de kist. Op de kist komt een vuurvast steentje met een uniek nummer. Deze gaat mee de oven in. Dit steentje zorgt voor de identificatie van de as. De as moet wettelijk een maand in het crematorium bewaard worden. U als nabestaande mag daarna beslissen wat u met de as wilt doen.

Kosten crematie

De kosten van een crematie kunnen erg uiteenlopen afhankelijk van uw keuzes. Over het algemeen is cremeren goedkoper dan begraven. Wij berekenen graag voor u de kosten en zorgen voor een heldere kostenbegroting.
Ik wil meer weten over uitvaartkosten
uitvaart katwijk duin lijkwagen

Wij zijn trots op onze recensies

Bekijk alle recensies
10

Familie B.

Dian als persoon hebben wij als zeer positief ervaren, gaf ons alle ruimte om de beslissingen te nemen en gaf ons advies daar waar nodig. Altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Dian, dank voor alles wij waarderen jouw betrokkenheid enorm!

10

Familie B.

Dianne heeft ons als familie bijzonder goed begeleid. Ze combineert inleveringsvermogen uitstekend met praktisch, organiseren en zakelijk zijn. Wat opviel was hoe goed ze inspeelde op wensen van ons en dingen die anders moesten vanwege Corona. Ze toonde flexibiliteit en meedenken met ons. Daarbij geeft ze goed nazorg.

10

Familie O.

Dian heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft oog voor detail en denkt mee.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,9

9,8 Trustoo 10 Google 9,9 Klantenvertellen