06 38 00 39 79

Bel Dian 24 uur per dag bij overlijden

Onze recensies

Betrokken en vertrouwd; wij begeleiden nabestaanden stap voor stap in het maken van keuzes. Het is onze kracht om mee te bewegen en bieden een leidraad. Met aandacht, tijd en zorg creëren we met elkaar een passend afscheid waar u later met warme gevoelens op terugkijkt. Dat vonden ook andere nabestaanden. Zij deelden hun reactie met ons.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,9

9,8 Trustoo 10 Google 9,9 Klantenvertellen

Wij zijn trots op onze recensies

10

Familie M.

Een prachtige herinnering.Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop Dian haar functie heeft vervuld. Als Dian kwam, was het alsof een van mijn beste vriendinnen op bezoek was. Liefdevol, vertrouwd, betrokken, en altijd een luisterend oor. Ze straalde rust uit en toch was ze altijd alert. Ik vond het iedere keer weer heerlijk als ze kwam. Dankzij haar werd een pijnlijke gebeurtenis omgevormd tot een prachtige herinnering.

10

Familie C.

In één woord ” Geweldig”. Een hele goede liefdevolle en vooral zorgzame begeleiding door Dian, ze is een aanbeveling waard, want ze doet het met zoveel liefde. Een top uitvaartbegeleidster. Bedankt Dian voor alles wat je voor ons hebt betekend!

10

Familie d. B.

Onlangs zijn in korte tijd na elkaar mijn beide ouders overleden. In de verdrietige, vreemde maar ook drukke periode waarin je daarna terecht komt, heeft Dian mij op uitstekende wijze weten te ontzorgen. Op een respectvolle manier heeft zij mij langs de lastige en moeilijke besluiten weten te leiden wat heeft geresulteerd in mooie uitvaart die ik in mijn gedachten kan blijven koesteren!

10

Familie P.

Een zeer betrokken uitvaartondernemer die alles in het werk stelt om er een mooie, persoonlijke en goedlopende uitvaart van te maken. Wij raden deze uitvaartondernemer zeer aan.

10

Familie W.

Ongelooflijk prettig en professioneel. Wij wilden een mooie intieme ceremonie in kleine kring om onze man te begeleiden naar uiteindelijk crematie. Extra lastig omdat Nederland nog steeds lockdown verkeerde. Dian kende zo’n plek. Snapte onze wens kist te beschilderen. Ook onze wensen die niet meteen heel “gebruikelijk” zijn. Dagen zijn we met elkaar opgetrokken. Ze neemt veel uit handen op een plezierige respectvolle wijze. Wij hebben Dian ervaren als grote steun die met grote kennis van zaken de familie begeleidt. Ook niet onbelangrijk, de kostenopstelling van de hele ceremonie zijn snel bekend, heel duidelijk en overzichtelijk. Nogmaals dank Dian.

10

Familie v.d. B

Ik kan me geen betere uitvaartbegeleiding voorstellen dan met Dian. Zij heeft rust gebracht en overzicht op een warme en betrokken manier. Ze begrijpt wat ze uit handen kan nemen, maar ook wat ze aan ons als nabestaanden over kan laten. Zij heeft in mij een dierbare plek veroverd in een emotionele tijd. Dank je wel Dian dat je zo begripvol en op elk moment aanwezig was.

10

Familie v.D

Geweldige begeleiding in een verdrietige periode. Dian heeft voor ons voor en na het overlijden van mijn man hele goede begeleiding geven, ze bracht rust en overzicht in een hele verdrietige periode . Stap voor stap kwamen we tot een prachtige uitvaart waar we goed op terug kunnen kijken. Alles was bespreekbaar en er werd gekeken naar de mogelijkheden en daar waar nodig weer bijgesteld.

10

Familie L.

Dian luistert, begrijpt en ontzorgt. Dian heeft ons liefdevol en met verstand van zaken bijgestaan toen we een uitvaart plan moesten maken. Dankzij Dian hebben we alles thuis en vanuit huis kunnen doen. Binnen twee dagen was alles geregeld. Niks is haar teveel of te gek. Het afscheid van mama was hierdoor precies wat het moest zijn.

10

Familie V.

Hele fijne begeleiding. Wij hadden Dian al ontmoet voordat mijn vader overleed. We hadden al veel dingen doorgenomen. Ze nam de tijd en luisterde goed naar ons. Op dat avond van het overlijden kwam ze met haar collega’s om mijn vader te verzorgen. Dat ging allemaal in alle rust en vrede. Tijdens de hele week naar de uitvaart toe hadden wij dagelijks contact met haar. Ze is een rustige lieve vrouw die alle tijd neemt en alles goed uitlegt. Ook ging ze heel goed met onze kinderen om. Wij zijn blij dat zij ons heeft geholpen en de uitvaart van mijn vader heeft geregeld.

10

Familie T.

Lieve Dian bedankt voor alle hulp voor en na de uitvaart ik kan me geen betere begeleidster bedenken die zoveel zorgen afneemt en helpt bij alles wat erbij komt kijken.

10

Familie B.

Dian als persoon hebben wij als zeer positief ervaren, gaf ons alle ruimte om de beslissingen te nemen en gaf ons advies daar waar nodig. Altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Dian, dank voor alles wij waarderen jouw betrokkenheid enorm!

10

Familie O.

Dian heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft oog voor detail en denkt mee.

10

Familie V.

Warm, behulpzaam en meedenkend. In deze moeilijke periode heeft Dian maar ons goed geholpen en geadviseerd bij de uitvaart. Haar adviezen over bloemen, familie kamer etc. hebben als zeer waardevol ervaren.

10

Familie M.

Nadat onze zus was overleden hebben wij bij verschillende uitvaartverzorgers een offerte opgevraagd. Dian sprak ons meteen aan vanwege haar snelle reactie(telefonisch) en haar warme en rustige benadering. Wij hebben de begeleiding van Dian als buitengewoon prettig ervaren. Ze is een echte vakvrouw die haar werk met passie uitvoert. Ze dacht goed met ons mee, is lief, warm, geduldig, meelevend, adviseert daar waar nodig, niet opdringerig, altijd respectvol. Aanpassingen konden altijd snel en zonder enig probleem doorgevoerd worden. Opvallend was haar alertheid en snel handelen tijdens de uitvaart toen er even iets niet volgens het draaiboek verliep. Chapeau daarvoor Dian. Wij denken met een warm en zeer tevreden gevoel terug aan die dag.Dian, heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Alles is geheel volgens wens verlopen. Wij geven jou 5 sterren en raden jou zeker aan als uitvaartbegeleider.

10

Familie T.

Lieve Dian, Aurelia en jij in persoon, willen wij van harte danken voor de goede zorgen en begeleiding die je gegeven hebt. Voor jou was het ook spannend, maar je hebt ons als gezin heel goed bijgestaan. En ook de vele mensen die bij de begrafenis waren, je hield de regie goed in handen. Hartelijk dank voor je zeer professionele begeleiding en wij hoop dat vele ons zullen volgen door jou bedrijf in te huren.

10

Familie R.

We kregen van veel familieleden te horen dat ze het een prachtige uitvaart vonden. Bedankt voor alles Dian!

10

Familie A.

Ik had van tevoren geen idee wie Dian was maar ik wist dat we een passie deelden. We hadden direct een klik en ik ben erg blij met de zorg en advies die Dian gedurende de dagen voor de uitvaart heeft gegeven. Ze heeft een goed netwerk met kwalitatief goede producten. Ze is rustig en heeft een goed luisterend oor. Ze geeft veel ruimte voor eigen initiatieven en past zich goed aan. Ook op de dag zelf was de begeleiding top en ook daarna kon je altijd met vragen bij haar terecht. Kortom erg tevreden en haar zou haar zo weer inhuren.

10

Familie v. B.

Dian is zeer betrokken, hulpvaardig en accuraat uitvaartbegeleidster. Onze dank is dan ook bijzonder groot.

10

Familie G.

Vanaf het begin tot het eind, is Dian zeer betrokken geweest bij de uitvaart van mijn lieve moeder. Dian heeft alle zorgen uit mijn handen genomen en heeft me goed geadviseerd. Daardoor kon ik mijn lieve moeder de perfecte uitvaart geven die ze had gewild. Dian was altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Ik raad Dian zeer zeker aan! Dian, nogmaals heel erg bedankt voor alles! Je bent een topper!

10

Familie L.

Alles tot in de puntjes verzorgd. We werden geheel ontzorgd en hoefden alleen onze wensen in te vullen. Erg goed geregeld. Compliment voor de gehele verzorging.

10

Familie P.

Geweldig gedaan Dian Labrujere alles is prima verlopen. Dian is heel betrokken maar ook heel lief. Zakelijk en lief en betrokken met mijn zeer grote verlies. Was een mooie, prachtige en eervolle crematie. Krijgt van mij een tien voor het afscheid. Gelukkig heb ik haar gekozen om de crematie te regelen.

10

Familie v. d. B.

Bij Dian ben je in goede handen. Binnen een korte periode overleden mijn moeder en vader. Dian heeft onze zorg vanaf het 1e telefoon gesprek uit handen genomen. Ze is zeer betrokken, oog voor kleine zaken, denkt mee en komt met ideeën en oplossingen. Kort om, zeer tevreden van begin tot en met nazorg.

10

Familie T.

Dian was van begin tot eind betrokken, meedenkend en meelevend.

10

Familie V.

Lieve Dian, wat een mooie uitvaart van mijn 96 jarige moeder. Een uitvaart vrijwel geheel volgens haar wensen, die ze al in 2006 voor ons opgeschreven had. Vanaf de eerste minuut had je oprechte aandacht voor ons, nabestaanden. In de periode voor de uitvaart kwam je vrijwel iedere dag even langs. En dan dat kaarsje……Ook tijdens de plechtigheid waren jouw woorden warm respectvol en vol aandacht. Dank je wel Dian!

10

Familie S.

Aurelia is zij zeer betrokken geweest bij het overlijden van mijn lieve vrouw, moeder en zus op 9 december 2018.Nog voordat zij van ons is heengegaan was Dian al betrokken en heeft samen met onze geliefde haar dag al vorm kunnen geven. De hoeveelheid liefde en warmte die Dian doorgeeft in haar werk aan alle betrokkenen, met altijd de overledene in gedachten, is ongeëvenaard. Aurelia neemt alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat de overledene een zeer waardig afscheid krijgt precies zoals dat past bij hoe de persoon was. Alle nabestaanden krijgen daarbij de ruimte om iets in te brengen of juist in alle rust te rouwen en afscheid te nemen. Dian werkt professioneel en betrokken en zorgt ervoor dat we alles samen doen. Zij zorgt voor de juiste richting en heeft oog voor detail. Ze steunt de nabestaanden en zorgt voor het afscheid zoals past bij de overledene. Iets mooiers konden wij op dat moment niet wensen. Bedankt namens de hele familie.

10

Familie M.

Opeens en onverwacht heb je hulp nodig met iets waar we helemaal geen verstand van hebben en je hoofd ook niet naar staat op dat moment. Heel fijn dat er mensen zoals Dian zijn, die je meteen helpen en het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat en zeker te tijd nemen met alle respect en eerbied. Goed luisterend en helpend om de lastige tijd net iets makkelijker te maken. Top verzorging en hulp, top team en precies zoals we het wensten. Zeer sympathiek en lief persoon. Enorm bedankt

10

Familie B.

Warme, meelevende en mee denkende begeleiding. Na het plotseling overlijden van mijn oma kwamen we bij Aurelia uitvaartbegeleiding uit. Een uur na het telefoontje stond ze al op de stoep. De begeleiding hebben wij als gezin als ontzettend betrokken ervaren. Dian dacht met ons mee in de mogelijkheden. De uitvaart was voor ons helemaal perfect precies hoe wij het allen in gedachten hadden. Hierdoor kijken wij als gezin in deze donkere periode terug aan een prachtig waardig afscheid naar de wensen van onze oma.

10

Familie A.

Dian heb ik ervaren als: rustig, warm en professioneel. Dian was ons baken in de moeilijkste tijd van ons leven. Zij luisterde heel goed naar onze wensen, was oprecht betrokken, was liefdevol en tegelijkertijd professioneel en kordaat. Ik hoor dat veel uitvaartbegeleiders té sturend kunnen optreden, maar gelukkig deed Dian dat niet. Ze stelde veel vragen en ging steeds uit van wat wij belangrijk vonden en wat mijn moeder belangrijk had gevonden. Zo creërden we samen met Dian een uitvaart die ons heel veel steun gaf en waar we met een warm hart aan terug denken..

10

Familie P.

Geweldig gedaan Dian Labrujere alles is prima verlopen. Dian is heel betrokken maar ook heel lief. Zakelijk en lief en betrokken met mijn zeer grote verlies. Was een mooie, prachtige en eervolle crematie. Krijgt van mij een tien voor het afscheid. Gelukkig heb ik haar gekozen om de crematie te regelen.

10

Familie W.

Wij hebben Dian meegemaakt met ceremonie van mijn moeder en van mijn echtgenoot. Dian is kundig, luistert goed naar wensen familie, komt desgewenst met adviezen of zij voert de wensen van de familie uit. Zij kan ook heel goed “bijzondere” wensen inwilligen. Kist beschilderen, bijzondere privé locatie of standaard, alles is mogelijk. Ze is heel goed bereikbaar en beschikbaar om de hele ceremonie en alles wat daar bij komt kijken nauwgezet en volgens afspraak uit te voeren. Binnen 24 uur ontvang je offerte die helder en duidelijk is. Liefdevol, aandachtig en professioneel. Een grote steun in de verdrietige en hectische dagen na het overlijden. Ook vergeet zij de nazorg niet. Nog een keer, superdank Dian

10

Familie C.

Fijn om zorgeloos te kunnen rouwen. Nadat onze vader was overleden hebben we een offerte bij onder andere Aurelia opgevraagd en Dianne van Aurelia was snel en grondig bij de offerte. Op basis van deze naar onze mening beste offerte hebben we Dianne de opdracht gegund. Een begrafenisondernemer inhuren is sowieso geen feestje maar Dianne heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Ze heeft mijn vader keurig verzorgd en de uitvaartdienst was keurig en eenvoudig, zoals mijn vader had gewild. We hadden nog wel het “geluk” dat er behoorlijk wat mensen bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Fijn om te zien dat die mensen ondanks de corona toestand aanwezig waren. Rest ons om Dianne te bedanken voor haar prima inzet in het geheel. Wij raden Dianne aan als uitvaartbegeleider.

10

Familie B.

Dianne heeft ons als familie bijzonder goed begeleid. Ze combineert inleveringsvermogen uitstekend met praktisch, organiseren en zakelijk zijn. Wat opviel was hoe goed ze inspeelde op wensen van ons en dingen die anders moesten vanwege Corona. Ze toonde flexibiliteit en meedenken met ons. Daarbij geeft ze goed nazorg.

10

Familie S.

Wat zijn we dankbaar met onze keuze voor Aurelia. Zo fijn om Dian te hebben die luistert, meedenkt en alles tot in de details heeft geregeld. Zo een fijne samenwerking.

10

Familie v. d. H.

Enorm te spreken over de begrip en liefdevolle aanpak van Dian. In de vaak moeilijke tijd stond ze altijd voor ons klaar. Elke dag kwam ze langs. Luistert heel goed naar onze wensen en werden stipt uitgevoerd. Alles kan niets is te veel en een heel mooi gedenkboek van het online condoleance register. Dian en medewerkers Top een dikke 10! van ons allen

10

Familie Q.

Dankbaar. Alles wat je wilt tijdens zo'n moeilijke periode, iemand die meedenkt, iemand die rustig is, iemand die weet wat er geregeld moet worden, iemand die weet wat ze doet en vooral iemand die de tijd neemt en jou de tijd geeft! Dat is Dian, professioneel, voor alles bereikbaar, rustig, meelevend en lief! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat jij ons heb bijgestaan in de laatste wensen van mijn vader!

10

Familie L.

Lieve Dian, Hoe jij de uitvaart verzorgt hebt verdient een dikke pluim. Geheel volgens de wensen van de overledene, warm en vol aandacht voor de nabestaanden. Je bent een troost geweest voor een ieder. Door jouw kracht en inzet hebben we een uitvaart gehad zoals onze vriendin gewild zou hebben. Je bent respectvol aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dikke dank je wel! X

10

Familie O.

Dian heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft oog voor detail en denkt mee.

10

Familie R.

Dian is super lief. Ze stelt je gerust en luistert naar al je wensen. Het was een prachtige uitvaart, nog mooier dan we hadden durven hopen. We kregen van veel familieleden te horen dat ze het een prachtige uitvaart vonden. Alle hulp van Dian heeft veel voor mij betekend in deze moeilijke periode. Bedankt voor alles!

10

Familie C.

Een mooie fijne persoonlijke uitvaart dankzij de goede begeleiding van Dian. Er komt zoveel kijken bij het overlijden een dierbare waar je van tevoren wellicht niet bij stil staat. Zeker op het moment van overlijden niet. Het is dan ook heel erg fijn als er iemand is die met respect voor alles je hier toch in begeleid. Zowel voor, tijdens en na de uitvaart.

10

Familie v. D.

Dankjewel Dian voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het was een liefdevolle verzorging. Groetjes en veel liefs Fam. v. D.

10

Familie V.

Warm, behulpzaam en meedenkend. In deze moeilijke periode heeft Dian maar ons goed geholpen en geadviseerd bij de uitvaart. Haar adviezen over bloemen, familie kamer etc. hebben als zeer waardevol ervaren.

10

Familie d. B.

Onlangs zijn in korte tijd na elkaar mijn beide ouders overleden. In de verdrietige, vreemde maar ook drukke periode waarin je daarna terecht komt, heeft Dian mij op uitstekende wijze weten te ontzorgen. Op een respectvolle manier heeft zij mij langs de lastige en moeilijke besluiten weten te leiden wat heeft geresulteerd in mooie uitvaart die ik in mijn gedachten kan blijven koesteren!

10

Familie v.D

Persoonlijk en superlieve begeleiding! Vanaf het eerste contact voelde het voor ons heel fijn dat Dian kon helpen bij het regelen van de uitvaart. Zelf heb je geen idee waar te beginnen. Dian wist overal een oplossing voor en neemt je veel werk uit handen. We hebben dankzij Dian mooi en waardig afscheid kunnen nemen van onze moeder, schoonmoeder en oma. Bedankt lieve Dian.

10

H. v. D

Dian heeft ons voor en na het overlijden van mijn man in alle rust onze keuzes laten maken. Dian geeft rust en daar waar nodig aanvulling .Stap voor stap kregen wij begeleiding en dit gaf als resultaat een uitvaart geheel naar onze wens . Alles is bespreekbaar en daar waar nodig denkt Dian mee in de mogelijkheden.

10

Familie O

Lieve betrokken vrouw, uitvaart fantastisch geregeld! Dian is een lieve meelevende vrouw. Je komt in een rollercoaster terecht en zij weet je echt gerust te stellen in deze periode. Ze regelt alles precies zoals je wilt, niets is haar te gek. Ze neemt de tijd voor je en is emotioneel betrokken. Echt een fantastische vrouw. Wij zijn haar heel erg dankbaar!

10

Familie v. B.

Dian is zeer betrokken, hulpvaardig en accuraat uitvaartbegeleidster. Onze dank is dan ook bijzonder groot.