06 38 00 39 79

Bel Dian 24 uur per dag bij overlijden

Afscheidsfotograaf

19 augustus 22
Leestijd: 2 min.
Gelukkig kiezen mensen steeds vaker ervoor om de uitvaart vast te leggen met foto’s, al heerst daar een beetje een taboe op. We vinden het een beetje raar. Wat zullen andere er wel niet van denken als er een fotograaf op de uitvaart aanwezig is, zijn vaak de gedachten.
Afscheidsfotograaf op de uitvaart aanwezig afscheid Katwijk

Het overlijden van uw dierbare is een emotionele gebeurtenis. De week voorafgaand aan het afscheid gaat voor de nabestaanden als een roes aan hen voorbij. Om maar niet te denken aan de dag van het afscheid zelf. Het komt altijd te vroeg. Er zijn vele mooie en ontroerende momenten die soms aan u voorbij gaan. Deze momenten kunnen worden vastgelegd met foto’s.

De aanwezigheid van een afscheidsfotograaf is zeker niet raar en het kan voor u juist een waardevolle aanvulling zijn op uw rouwverwerking. Mooie sfeerfoto’s vertellen meer dan duizend woorden kunnen uitdrukken. Foto’s scheppen ruimte om over uw dierbare te blijven praten. Ze geven steun in uw verdriet en houden de herinneringen levendig, voor u als nabestaanden, maar ook voor kinderen of kleinkinderen die nog niet alles begrijpen en later met vragen kunnen komen. U kunt deze herinneringen ook delen met familieleden die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Rouwfotografie is een tastbare herinnering.

Rouwfotografie is een onderdeel van de uitvaart aan het worden en wordt geheel afgestemd op uw wensen. Voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact met ons op.

Andere blogberichten

Register Uitvaartverzorger

21 februari 2024
Leestijd: min.
Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dian Labrujère is opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en mag zich nu Register Uitvaartverzorger noemen.
Dit item verder lezen
dementie vriendelijke uitvaart. Met zorg en aandacht voor achterblijvers met dementie.

Dementie vriendelijke uitvaart

19 augustus 2022
Leestijd: 4 min.
De kans op dementie neemt sterk toe. Dat betekent dat wij steeds vaker te maken krijgen met een nabestaande met dementie. Als iemand komt te overlijden en de partner die achterblijft heeft dementie, zijn er vele vragen en onzekerheden voor de nabestaanden.
Dit item verder lezen
grafkist uitvaartkist afscheidsbloemen bloemenkransen rouwbloemen rouwstuk als eerbetoon bij begrafenis en crematie Katwijk Lisse Leiden Leiderdorp Valkenburg Noordwijk Voorschoten Wassenaar De Zilk Oegstgeest Noordwijk Sassenheim Warmond Zoeterwoude

Afscheidsbloemen

19 augustus 2022
Leestijd: 5 min.
Al 4000 jaar geleden werd er met bloemen afscheid genomen van overledenen en werden zij geëerd met bloemen
Dit item verder lezen
Neem contact opTerug naar overzicht