Wensenboekje

Uw uitvaartwensenboekje.

Over de dood praten valt niet mee. Over het leven praten, dat gaat ons makkelijker af en vinden we veel leuker. Dat willen we graag met elkaar delen. Maar hoe moeilijk het ook is om het over de dood te hebben, er zijn meerdere omstandigheden waarom mensen er behoefte aan hebben. Het kan u rust geven om uw wensen vooraf kenbaar te maken en te laten vastleggen. Een andere reden kan zijn dat u uw nabestaanden niet wilt belasten met het regelen van de uitvaart en u het daarom alvast geregeld wilt hebben. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om de uitvaart vorm te geven. Dat is mooi maar het kan uw keuzes ook bemoeilijken.

Daarom is dit ‘uitvaartwensenboekje’ voor u. Om u te ondersteunen en te motiveren in het nadenken over uw wensen voor uw latere uitvaart. Met aandacht vooraf wordt uw uitvaart persoonlijk en passend bij u.

U kunt ook geheel vrijblijvend een advies- kennismakingsgesprek met mij maken. We bespreken uw uitvaartwensen en bekijken de mogelijkheden. Om u alle duidelijkheid te geven zal ik voor u een kostenbegroting verzorgen. Ik kom graag naar u toe zodat het gesprek in uw vertrouwde omgeving kan plaatsvinden.

Wensboekje aanvragen

U vraagt het uitvaartwensenboekje aan door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met mij te nemen. Ik stuur het uitvaartwensenboekje direct naar u toe.

Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op 06-38003979.

Wensenboekje aanvragen