Vrijblijvende kennismaking

Kennismaking

Het kan geruststellend zijn voor u en uw familie, om degene die uw uitvaart zal regelen, vooraf al ontmoet te hebben. Tijdens een kopje koffie of thee maken we in alle rust kennis met elkaar. Graag kom ik naar u toe zodat de kennismaking in uw vertrouwde omgeving kan plaatsvinden.

Ik neem graag voor  u een uitvaartwensenboekje mee.

In een vervolggesprek kunnen we uw uitvaart bespreken en de mogelijkheden toelichten. Zo heeft u de tijd om de keuzen te maken die echt bij u passen.

Met aandacht en zorg vooraf aan alles gedacht maakt uw uitvaart persoonlijk.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan door het contactformulier in te vullen. Ik neem direct contact met u op. Voor al uw vragen ben ik dag en nacht bereikbaar op 06 38 00 39 79

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.