Uitvaart regelen Katwijk en omgeving

Bij een overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. In deze emotionele periode zal u met vele vragen zitten. Wat moet ik doen? Waar moet ik aan denken? Welke locaties en mogelijkheden zijn er in Katwijk en de regio voor de opbaring en afscheid nemen van uw dierbare? Hoe gaan we de uitvaart verzorgen? Dan is het fijn als u door de uitvaartbegeleider wordt bijgestaan.
In de dagen vooraf aan de uitvaart moet u veel beslissen in een korte periode. Wij zullen u stap voor stap ondersteunen, adviseren en begeleiden in deze dagen van afscheid, zodat er voor u ruimte is om afscheid te nemen.
Aurelia uitvaartbegeleiding is er voor iedereen in Katwijk en omgeving. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Aurelia uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten op maat. Wij luisteren naar uw wensen en samen met rust en aandacht creëren we een mooi en passend afscheid. Wij geven advies en informatie, bewegen met u mee en helpen u met uw vragen. Lees hier meer over onze werkwijzen.

Ook verzorgen wij uitvaarten voor alle verzekeringen en nemen graag het regelwerk voor u uithanden. Aan welke kosten moet je denken voor een uitvaart? Lees hier meer over de kosten van een uitvaart.

Er zijn veel keuzes te maken waardoor iedere uitvaart uniek en persoonlijk is.
De uitvaartkosten hebben voor een gedeelte met uw persoonlijke wensen te maken. Maar u krijgt ook te maken met vaste kosten voor de uitvaart.

Na het bespreken van al uw wensen geven wij u een transparante kostenbegroting.

Na ongeveer twee weken na de uitvaart komen wij graag langs om het afscheid nog eens te bespreken. Indien u het wenst, verzorgen wij de dankkaartjes, het herinneringsboek van de online-condoleancepagina en informeren wij u over de mogelijkheden voor een monument, urn of andere asbestemming.
Het boekje ‘Zorgen Erna’ vertelt u precies wat er nog geregeld moet worden in de periode na het afscheid, maar u kunt ook gebruik maken van de NabestaandenLoket Opzegservice. Dat is de online opzegservice voor nabestaanden waarmee u het regelen van administratieve en financiële zaken snel en efficiënt kunt laten regelen.

Benieuwd wat Aurelia Uitvaartbegeleiding voor u kan betekenen?

Wij staan bij overlijden dag en nacht voor u klaar. Wij ondersteunen, begeleiden, adviseren en nemen zorgen voor u uithanden. Wij van Aurelia uitvaartbegeleiding verzorgen persoonlijke uitvaart geheel naar uw wensen binnen Katwijk en de regio.
Maar het kan ook geruststellend zijn voor u en uw familie, om degene die uw uitvaart zal regelen, vooraf al ontmoet te hebben. Tijdens een kopje koffie of thee maken we in alle rust kennis met elkaar. Graag kom ik naar u toe zodat de kennismaking in uw vertrouwde omgeving kan plaatsvinden.
Ik neem graag voor u een uitvaartwensenboekje mee.
Het uitvaartwensenboekje is er om u te ondersteunen en te motiveren in het nadenken over uw wensen voor uw latere uitvaart. Met aandacht vooraf wordt uw uitvaart persoonlijk en passend bij u. Wilt u meer weten of het uitvaartwensenboekje aanvragen klik dan hier.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.