Rouwfotografie

Rouwfotografie

Gelukkig kiezen mensen steeds vaker ervoor om de uitvaart vast te leggen met foto’s, al heerst daar een beetje een taboe op. We vinden het een beetje raar. Wat zullen andere er wel niet van denken als er een fotograaf op de uitvaart aanwezig is, zijn vaak de gedachten.

Het overlijden van uw dierbare is een emotionele gebeurtenis. De week voorafgaand aan het afscheid gaat voor de nabestaanden als een roes aan hen voorbij. Om maar niet te denken aan de dag van het afscheid zelf. Het komt altijd te vroeg.  Er zijn vele mooie en ontroerende momenten die soms aan u voorbij gaan. Deze momenten kunnen worden vastgelegd met foto’s.

De aanwezigheid van een afscheidsfotograaf is zeker niet raar en het kan voor u juist een waardevolle aanvulling zijn op uw rouwverwerking. Mooie sfeerfoto’s vertellen meer dan duizend woorden kunnen uitdrukken. Foto’s scheppen ruimte om over uw dierbare te blijven praten. Ze geven steun in uw verdriet en houden de herinneringen levendig, voor u als nabestaanden, maar ook voor kinderen of kleinkinderen die nog niet alles begrijpen en later met vragen kunnen komen. U kunt deze herinneringen ook delen met familieleden die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Rouwfotografie is een tastbare herinnering.

Rouwfotografie is een onderdeel van de uitvaart aan het worden en wordt geheel afgestemd op uw wensen. Voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact met ons op. 06-38003979

Spikes Fotografie

Wij werken graag samen met Spikes Fotografie.

“verdriet is betraande liefde”

— Spikes Fotografie

Bezoek de website