Met aandacht en zorg gekregen

Met aandacht en zorg gekregen

 • Fam L: Lieve Dian, Hoe jij de uitvaart verzorgt hebt verdient een dikke pluim. Geheel volgens de wensen van de overledene, warm en vol aandacht voor de nabestaanden. Je bent een troost geweest voor een ieder. Door jouw kracht en inzet hebben we een uitvaart gehad zoals onze vriendin gewild zou hebben. Je bent respectvol aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dikke dank je wel! X
 • Fam T: Lieve Dian bedankt voor alle hulp voor en na de uitvaart ik kan me geen betere begeleidster bedenken die zoveel zorgen afneemt en helpt bij alles wat erbij komt kijken.
 • Familie vD: Dankjewel Dian voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het was een liefdevolle verzorging. Groetjes en veel liefs Fam vD
 • Familie R: We kregen van veel familieleden te horen dat ze het een prachtige uitvaart vonden. Bedankt voor alles Dian!
 • Familie R:  Dian is super lief. Ze stelt je gerust en luistert naar al je wensen.  Het was een prachtige uitvaart, nog mooier dan we hadden durven hopen.  We kregen van veel familieleden te horen dat ze het een prachtige uitvaart vonden. Alle hulp van Dian heeft veel voor mij betekend in deze moeilijke periode. Bedankt voor alles!
 • Familie T: Lieve Dian,  Aurelia en jij in persoon, willen wij van harte danken voor de goede zorgen en begeleiding die je gegeven hebt.  Voor jou was het ook spannend, maar je hebt ons als gezin heel goed bijgestaan. En ook de vele mensen die bij de begrafenis  waren, je hield de regie goed in handen. Hartelijk dank voor je zeer professionele begeleiding en wij hoop dat vele ons zullen volgen door jou bedrijf in te huren.
 • Familie G:Vanaf het begin tot het eind, is Dian zeer betrokken geweest bij de uitvaart van mijn lieve moeder. Dian heeft alle zorgen uit mijn handen genomen en heeft me goed geadviseerd. Daardoor kon ik mijn lieve moeder de perfecte uitvaart geven die ze had gewild. Dian was altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Ik raad Dian zeer zeker aan! Dian, nogmaals heel erg bedankt voor alles! Je bent een topper! 
 • Familie Z: Aurelia is zij zeer betrokken geweest bij het overlijden van mijn lieve vrouw, moeder en zus op 9 december 2018.Nog voordat zij van ons is heengegaan was Dian al betrokken en heeft samen met onze geliefde haar dag al vorm kunnen geven. De hoeveelheid liefde en warmte die Dian doorgeeft in haar werk aan alle betrokkenen, met altijd de overledene in gedachten, is ongeëvenaard.Aurelia neemt alle zorgen uit handen en zorgt ervoor dat de overledene een zeer waardig afscheid krijgt precies zoals dat past bij hoe de persoon was. Alle nabestaanden krijgen daarbij de ruimte om iets in te brengen of juist in alle rust te rouwen en afscheid te nemen. Dian werkt professioneel en betrokken en zorgt ervoor dat we alles samen doen. Zij zorgt voor de juiste richting en heeft oog voor detail.Ze steunt de nabestaanden en zorgt voor het afscheid zoals past bij de overledene. Iets mooiers konden wij op dat moment niet wensen.Bedankt namens de hele familie.
 • Familie B: Dian als persoon hebben wij als zeer positief ervaren, gaf ons alle ruimte om de beslissingen te nemen en gaf ons advies daar waar nodig. Altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Dian, dank voor alles wij waarderen jouw betrokkenheid enorm!
 • Familie P: Een zeer betrokken uitvaartondernemer die alles in het werk stelt om er een mooie, persoonlijke en goedlopende uitvaart van te maken. Wij raden deze uitvaartondernemer zeer aan.
 • Familie L: Alles tot in de puntjes verzorgd. We werden geheel ontzorgd en hoefden alleen onze wensen in te vullen. Erg goed geregeld. Compliment voor de gehele verzorging.
 • Familie T: Dian was van begin tot eind betrokken, meedenkend en meelevend.