Iemand is overleden

Iemand is overleden.

Bij een overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. In deze emotionele periode zal u met vele vragen zitten. Wat moet ik doen? In de dagen vooraf aan de uitvaart moet u veel beslissen in een korte periode. Ik zal u stap voor stap ondersteunen en begeleiden in deze dagen van afscheid, zodat er voor u ruimte is om afscheid te nemen.

Een goed afscheid geeft troost bij uw verlies.

Nadat de (huis)arts het overlijden officieel heeft vastgesteld en de wettelijke documentatie heeft verzorgd, kunt u mij bellen. Ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 06-38003979

De eerste stappen die aandacht vereisen, is de verzorging en opbaring van het overleden lichaam, plaatst en tijd van de uitvaart en de rouwkaart. Niet alles hoeft in keer geregeld te zijn. Door rust en aandacht creëren we ruimte waarin u de juiste keuze kan maken.

In deze toch al hectische en emotionele periode maken wij met elkaar een passend en persoonlijk afscheid, naar wens van de overledene en u als nabestaanden. Ik geef advies en informatie, bewegen met u mee en help u met uw vragen. Ik bied u ruimte en rust om na te denken over de beslissingen die u moet nemen. Om helderheid te geven over de kosten van de uitvaart, verzorg ik voor u een kostenbegroting.

Aurelia uitvaartbegeleiding is er voor iedereen in de gehele Bollenstreek, maar ook daarbuiten, Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Hillegom, Bennebroek, Vogelenzang, Heemstede, en Hoofddorp.

Als een dierbare van u is overleden bel dan met 06-38003979. Ik ben altijd bereikbaar en ik sta graag voor u klaar.