Over Dian Labrujere

Mijn naam is Dian Labrujère.

De uitvaartbranche heeft mijn interesse getrokken door het verlies van twee dierbaren. Dat was voor mij de eyeopener om te starten in dit prachtige vakgebied. Mijn passie en enthousiasme voor het vak als uitvaartbegeleider is tijdens en na mijn studie verder gegroeid.

Ik heb mijn opleiding in 2017 afgerond en met de nodige levens- en werkervaring ben ik in staat om aandacht als oprechtste geschenk te kunnen en te mogen geven.

Ik ben 46 jaar en moeder van 3 jong volwassen. Ik hou van wandelen met mijn honden en zijn in de natuur.

Met het kleinste gebaar of detail kun je iets moois toevoegen aan de emotionele situatie. Steun bieden aan de naasten. Betrokken zijn, verbinding maken en ruimte geven voor eigenheid. Dat is wat ik belangrijk vind. In de emotionele en soms hectische periode van een overlijden van een geliefde is het mijn kracht om met de nabestaanden mee te bewegen. Ik geef advies en ruimte. Met aandacht, tijd en zorg maken we stap voor stap een passend afscheid. Alleen in afstemming met u als naasten.

Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit mijn hart.

Waarom de naam Aurelia?

Aurelia is een denkbeeldige planeet welke geen eigen rotatie heeft. De ene zijde altijd in het licht en de andere zijde altijd in het donker gehuld. Voor mij geeft dit het dualisme van het leven weer. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.