NabestaandenLoket opzegservice

Nog zoveel te regelen en waar moet u dan allemaal aandenken

Naast uw emoties en het gemis, moet u ook nog veel regelen. Denk aan het opzeggen van abonnementen, donaties, contracten en online accounts. Het overzetten van verzekeringen. Het kost vaak veel tijd en het is een lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Wij hebben voor u de online opzegservice voor nabestaanden waarmee u het regelen van administratieve en financiële zaken snel en efficiënt kunt laten regelen.

Maar hoe werkt dit?

Wij melden u aan bij Closure en leveren de akte van overlijden aan. Na de aanmelding ontvangt u een mail van het nabestaandenloket en het enige wat u moet te doen, is aanklikken wat u geregeld wilt hebben.

Klik hier om in te loggen!

NabestaandenLoket opzegservice is 1 centrale plek voor alle contracten en abonnementen.

 • Het bespaart u veel tijd en geld.
 • Services: telefoonabonnement, opzegging van huur, bankzaken, goede doelen, social media e.d.
 • Stop doorlopende kosten
 • Behoud controle en overzicht
 • Bespaar tijd
 • Geen wachtwoorden nodig
 • Persoonlijk contact
 • 12 maanden actief

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

  Wist u dat u:

  niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

  Wist u dat:

  wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.