Iemand is overleden

Iemand is overleden.

Bij een overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. In deze emotionele periode zal u met vele vragen zitten. Wat moet ik doen? In de dagen vooraf aan de uitvaart moet u veel beslissen in een korte periode. Wij zullen u stap voor stap ondersteunen en begeleiden in deze dagen van afscheid, zodat er voor u ruimte is om afscheid te nemen.

Een goed afscheid geeft troost bij uw verlies.

Nadat de (huis)arts het overlijden officieel heeft vastgesteld en de wettelijke documentatie heeft verzorgd, kunt u ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 06-38003979

De eerste stappen die aandacht vereisen, is de verzorging en opbaring van het overleden lichaam, plaatst en tijd van de uitvaart en de rouwkaart. Niet alles hoeft in keer geregeld te zijn. Door rust en aandacht creëren we ruimte waarin u de juiste keuze kan maken.

In deze toch al hectische en emotionele periode maken wij met elkaar een passend en persoonlijk afscheid, naar wens van de overledene en u als nabestaanden. Wij geven advies en informatie, bewegen met u mee en helpen u met uw vragen. Wij bieden ruimte en rust om na te denken over de beslissingen die u moet nemen. Om helderheid te geven over de kosten van de uitvaart, verzorgen wij voor u een kostenbegroting.

Aurelia uitvaartbegeleiding is er voor iedereen in de gehele Bollenstreek, maar ook daarbuiten, Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Hillegom, Bennebroek, Vogelenzang, Heemstede, en Hoofddorp.

Als een dierbare van u is overleden bel dan met 06-38003979. Wij zijn altijd bereikbaar en wij staan graag voor u klaar.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.