Iemand gaat overlijden

Iemand gaat overlijden

Over de dood praten valt niet mee. Over het leven praten, dat gaat ons makkelijker af en vinden we veel leuker. Dat willen we graag met elkaar delen. Maar hoe moeilijk het ook is om het over de dood te hebben, er zijn meerdere omstandigheden waarom mensen er behoefte aan hebben. Het kan u rust geven om uw wensen vooraf kenbaar te maken en te laten vastleggen.

Een voorbespreking geeft rust voor u en uw nabestaanden.

Een overlijden komt vaak onverwacht maar door ziekte kan een overlijden ook worden verwacht. Er kan behoefte zijn om uw wensen bij leven al te bespreken. Het kan u en de nabestaanden rust geven om vooraf wensen kenbaar te maken en dat er al een aantal keuzen gemaakt is. Het kan geruststellend zijn voor u en uw familie om degene die uw uitvaart zal regelen vooraf al ontmoet te hebben.

Een andere reden kan zijn dat u uw nabestaanden niet wilt belasten met het regelen van de uitvaart en u het daarom alvast geregeld wilt hebben.

Als u behoefte hebt om vooraf uw wensen ten aanzien van de uitvaart kenbaar te maken en te laten vastleggen kunnen wij in een voorbespreking uw wensen doornemen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar op 06-38003979.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

    Wist u dat u:

    niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

    Wist u dat:

    wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.