Freelance uitvaartondernemer

Huur mij in als freelance uitvaartondernemer

Als de telefoon niet stopt met rinkelen, kan het fijn zijn om tijdelijk extra versterking in te zetten. Huur mij daarom in als freelance uitvaartondernemer.

Aurelia Uitvaartbegeleiding ondersteunt uw uitvaartonderneming op passende wijze en neemt werk uit handen in tijden van drukte vakantie of ziekte. Als u het wilt, spreken we in overleg een inwerkperiode af om mijn diensten zo goed mogelijk op uw visie en werkwijze af te stellen.

Aurelia uitvaartbegeleiding is altijd bereikbaar en direct inzetbaar.

Samenwerken

Zeker in de uitvaartbranche kunnen we ons geen moment van afwezigheid permitteren. Vanwege vakanties, drukte of ziekte kunt u behoefte hebben aan extra ondersteuning in uw organisatie. Ik kom u graag bijstaan in de visie van uw organisatie.

Onderdelen of hele uitvaarten

Huur mij in als ervaren professional voor verschillende facetten van een uitvaart. Zet Aurelia bijvoorbeeld alleen in om regel- of nazorggesprekken voor u waar te nemen of te assisteren bij een grotere uitvaart waarvoor u meer mankracht nodig heeft. Ik neem overigens ook graag een gehele uitvaart uit handen. Ik zie erop toe dat alles precies verloopt zoals is afgesproken met de nabestaanden.

Maak het uw nabestaande(n) makkelijker

en mogelijk ook goedkoper door een voorbespreking. Bedenk, bespreek en leg van te voren vast hoe uw uitvaart eruit mag zien. Na dit gesprek maken wij een transparante kostenbegroting voor u op, zodat u vooraf duidelijkheid heeft.  U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

  Wist u dat u:

  niet verplicht bent om uw dierbare met een rouwauto te vervoeren. Dit mag namelijk ook met eigen vervoer, bijvoorbeeld de bus of truck van het werk waar de overledene misschien wel 25 jaar voor gewerkt heeft. Maakt de uitvaart heel persoonlijk en scheelt ook nog eens in de kosten. Lees hier verder op de pagina rouwvervoer.

  Wist u dat:

  wij ook uitvaarten verzorgen buiten de regio. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Zo hebben wij al families begeleid in Capelle aan den IJsel, Amstelveen en Diemen. Omdat wij er zijn voor iedereen.

  Huur Aurelia in

  Huur een freelance uitvaartondernemer als tijdelijke versterking. Aurelia staat voor u klaar.

  Neem contact op