Maak kennis met Dian

Maak kennis met Dian

Het kleinste gebaar of detail biedt vaak steun in een emotionele situatie. Vanuit die gedachte handel ik, Dian Labrujère, in Aurelia uitvaartbegeleiding. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn, verbinding te maken en ruimte te geven voor eigenheid. Het is mijn kracht om met nabestaanden mee te bewegen en ze een leidraad te geven in een emotionele en soms hectische periode na het overlijden van een dierbare.

Waarom de naam Aurelia

De naam Aurelia slaat op een denkbeeldige planeet die niet roteert. De ene zijde is daarom altijd in het licht gehuld, de andere altijd in het donker. Voor mij geeft dit het dualisme ons leven weer. Zonder voorspoed geen tegenslag, zonder eb geen vloed en zonder leven geen dood. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

Een passend afscheid is een nieuw begin

Dat afscheid nemen moeilijk is, weet ik uit eigen ervaring. Na de dood van twee dierbaren besloot ik een carrièreswitch te maken van de kinderopvang naar de uitvaartbranche om anderen te helpen in hun rouwproces. Met aandacht, tijd en zorg creëren we stap voor stap een passend afscheid waar u later met warme gevoelens op terugkijkt. Geen uitvaart is hetzelfde en ik geef elk afscheid de oprechte aandacht die het verdient.