KWF Kanker Bestrijding

Aurelia uitvaartbegeleiding doneert maandelijks aan KWF. Omdat elke euro telt!

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Ook is het mogelijk om tijdens de uitvaart donatie te doen aan KWF Kankerbestrijding. Wij verzorgen dit geheel voor u. Wij zorgen er voor dat er donatie boxen aanwezig zijn. Op de rouwkaart vermelden we dat het uw wens is om een donatie te geven aan de KWF Kankerbestrijding.

Na de uitvaart zorgen wij ervoor dat de donatie bij KWF Kankerbestrijding komt en u krijgt daar bericht van.

KWF is enorm blij dat Aurelia Uitvaartbegeleiding doneert. En elke euro telt! Want hoe meer onderzoek we kunnen doen, hoe dichter we bij de dag komen dat niemand meer sterft aan kanker.

Neem vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Aurelia staat 24/7 voor u klaar.

Neem contact op