Keurmerk kwaliteitsregister uitvaartverzorgers

Aurelia Uitvaartbegeleiding draagt het keurmerk kwaliteitsregister uitvaartverzorgers.

Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger. Alleen ervaren en goed opgeleide mensen zijn in dit register opgenomen.

Ik heb mijn opleiding uitvaartbegeleiding gevolgd bij Meander in Zwolle. Na het behalen van mijn vakbekwaamheid ben ik werkzaam geweest als overledene verzorger. Mooie ervaringen als aanvulling op mijn vak uitvaartbegeleiding. Sinds 2017 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en heb ik al vele families mogen begeleiden.

Bekijk mijn diploma

Het keurmerk

Het keurmerk kwaliteitsregister uitvaartverzorgers geeft ruimte om mijn persoonlijkheid mee te dragen in het uitoefenen van mijn vak en het geeft u de geruststelling dat ik voldoe aan kwaliteit in kennis en ervaring.

Het is onze kracht om met oprechte aandacht, in alle rust en met eigen inbreng een persoonlijk afscheid te vormen zoals de overledene of u als de familie wenst.
Ik ben betrokken, maak ik verbinding en laat ik ruimte voor eigenheid. Zo wordt het afscheid van uw dierbare een herinnering die u altijd bijblijft.

Neem vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Aurelia staat 24/7 voor u klaar.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Aurelia staat 24/7 voor u klaar.

Neem contact op