Eigentijds Afscheid – uitvaartbeurs

Eigentijds Afscheid –  uitvaartbeurs

Op 26 oktober j.l. hebben Dian Labrujère van Aurelia Uitvaartbegeleiding en Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding de handen ineen geslagen en samen een uitvaartbeurs georganiseerd met als thema: Eigentijds Afscheid.

We wilden de mensen laten zien wat er mogelijk is in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart. In de prachtige locatie strandpaviljoen Zand in Katwijk hebben we de mensen kunnen laten ervaren en zien wat er zo al mogelijk is en hebben we de bezoekers inspiratie gegeven om na te denken over hun eigen wensen.

Er was alle ruimte en tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voor een volledig artikel in de Katwijkse Nieuwsblad met foto gemaakt door Erwin Plug Fotografie:Inspiratie opdoen bij uitvaartbeurs ‘Eigentijds Afscheid’

Neem vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Aurelia staat 24/7 voor u klaar.

Neem contact op