De Kracht van de Beelden

Een foto zegt meer dan duizend woorden. De dag van afscheid nemen is een emotionele dag die vaak als een roes wordt beleefd.  Er zijn vele mooie en ontroerende momenten die soms aan u voorbij gaan. Deze momenten kunnen worden vastgelegd met foto’s. Foto’s die u helpen bij het afscheid nemen, herbeleven van deze dag en bij de rouwverwerking. Ze geven steun in uw verdriet en houden de herinneringen levendig, voor u als nabestaanden, maar ook voor kinderen of kleinkinderen die nog niet alles begrijpen en later met vragen kunnen komen. U kunt deze herinneringen ook delen met familieleden die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Afscheidsfotografie is een tastbare herinnering aan die bijzondere emotionele dag. De foto’s scheppen ruimte om over uw dierbare te blijven praten.

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een fotograaf aanwezig te laten zijn op de dag van het afscheid van hun dierbare,  maar er zijn ook nog vele vragen over.

Kom naar onze gratis lezing over Afscheidsfotografie: De Kracht van de Beelden. Wij vertellen u meer over afscheidsfotografie en hoe de beelden u kunnen helpen bij het afscheid nemen en de rouwverwerking.

Zaterdag 14 september vanaf 14.30 uur, restaurant In Duyn, Noordduinseweg 17 in Katwijk. We starten om 15.00 en aansluitend is er alle ruimte om naar mooie beelden te kijken en elkaar te ontmoeten. Gratis entree.

Iedere bezoeker krijgt een mooie herinnering mee over: De Kracht van de Beelden.

Neem vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Aurelia staat 24/7 voor u klaar.

Neem contact op